prodetox.cz | Hodnocení a zkušenosti zákazníků

Jaké jsou Vaše zkušenosti?

Váš názor je pro nás důležitý. Podělte se o své zkušenosti s prodetoxem a pomůžete ostatním se rozhodnout, jestli je prodetox vhodný pro jejich detoxikaci nebo ne. My však věříme, že ano.

Lenka VilímkováHodnocení: 5 z 5

Dlouhou dobu jsem měla problémy s pletí a prodetox zabral po 15 dnech.Už se nemusim stydět za svůj obličej,ani se to nedá popsat.Díky

Přidáno dne: 13.11.2017

sára bočkováHodnocení: 1 z 5

Dobrý den,mám problém s akné, myslím si že hodně za to můžou střeva. Myslíte si že mám přípravek zkusit? Děkuji

Přidáno dne: 7.11.2017

PetraHodnocení: 1 z 5

Dobrý den,mám takový dotaz beru léky ještě na odvodnění bude problém když budu brát i ten nápoj? Děkuji za odpověď

Přidáno dne: 3.8.2017

Lukáš Chládek

Dobrý den, ve Vašem případě prodetox nedoporučuji. Je totiž nutné zvýšit příjem vody. Prodetox obsahuje hodně vlákniny a může způsobit pocit sucha v ústech. Pokud byste s prodetoxem více pila, užívání tablet na odvodnění by bylo neefektivní. Přeji hezký den. Lukáš

Přidáno dne: 4.8.2017

MartinaHodnocení: 4 z 5

Užívám týden,zatím nic nepociťuji- až moc sladký

Přidáno dne: 30.5.2017

Lukáš Chládek

Dobrý den. Sladkost lze zmírnit třeba citronovou šťávou, nebo si prodetox rozřiďte ve větším objemu vody. Hezký den, Lukáš

Přidáno dne:

PatHodnocení: 4 z 5

Dobry den, zaujimalo by ma ako viem ci uzivat jeden alebo dva sacky denne ?

Přidáno dne: 16.5.2017

Lukáš Chládek

Dobrý deň. Užíva sa 1 sáčok denne. V prípade ťažšej hnačky môžete dávkovať 2 sáčky denne po aspoň 4 hodinách. Odporúčané užívanie nájdete aj priamo na stránke v sekcii \"užívanie\" -- https://www.prodetox.cz/uzivani/ Pekný deň, Lukáš

Přidáno dne:

JanaHodnocení: 3 z 5

Dobrý den, prodetox piju 3 dny a mám nepřetržité a celodenní bolesti hlavy. Na wc často rozhodně nechodím, max 1x denně. Po jaké době tyto problémy přejdou? Má někdo podobnou zkušenost? Nic podobného jsem v diskusích zatím nevyčetla. Doufám, že ty bolesti hlavy ustanou.

Přidáno dne: 23.4.2017

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Dobrý deň, toto bude na 99% súvisieť s dehydratáciou. Pri detoxe treba oveľa viac piť ako zvyčajne. Odporúčam zvýšiť pitný režim aspoň o 0,5 litra denne. Chodelka Peter

Přidáno dne: 26.4.2017

KarlaHodnocení: 3 z 5

Žádný úbytek na váze. Pouze lépe fungují střeva. V balení jsem bohužel našla i dva prázdné sáčky. Zatavene ale prázdné.

Přidáno dne: 16.2.2017

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Dobrý deň, napíšte nám a pošleme vám nové sáčky zadarmo. Mrzí ma to, občas sa to stane, je to chyba vo výrobe. Peter

Přidáno dne: 18.2.2017

LKHodnocení: 5 z 5

Uzivam 10 dnu a je citit rozdil. Uvidim, jak to pujde dal.

Přidáno dne: 29.1.2017

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Jak si vedete? Podělte se s námi o zkušenost..:) Děkujeme.

Přidáno dne:

HanaHodnocení: 5 z 5

Užívám zatím 14dní a super.

Přidáno dne: 28.11.2016

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

To nás veľmi teší, ďakujeme za referenciu :)

Přidáno dne: 30.11.2016

MartaHodnocení: 5 z 5

Mam za sebou troj tyzdnovu kuru (2 balicky) a je to poznat, lepsie sa travi hlavne. Zo zaciatku to ale bolo trochu neprijemne, casto som musela na wc. Potom uz v pohode.

Přidáno dne: 29.9.2016

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Ďakujeme pani Marta za kladné hodnotenie. Čo sa týka častejšieho chodenia na wc, ide o úplne bežný prejav očisty tela.

Přidáno dne: 30.9.2016

Vera BadurovaHodnocení: 5 z 5

Včera mi přišel balíček chuť přípravku příjemné překvapila dala jsem si hned dva.Tesim se na slibované účinky jsem po operaci střev tak regenerace je nutná. Dám vědět.

Přidáno dne: 28.8.2016

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Dobrý deň, Vierka, ďakujeme za váš príspevok a verím, že vám prodetox s očistením tela pomôže. Nezabudnite na zvýšenú konzumáciu vody a obmedzenie ťažkých jedál. S pozdravom, Chodelka Peter

Přidáno dne: 29.8.2016

zuzana kuklováHodnocení: 1 z 5

Rozhoduhi se o koupi pripravku ALE MÁM roztr.sklerozu, beru spoustu léků včetně kortikoidů, dal ba stitnou žlázu, cholesterol atd. na začátku příspěvků jsem četla,že tato detoxikace vladzne\"zruši úcinnost všech léků? Asi se musim donluvit s lékařem z nwurol.interny atd. Jinak by mi to lákalo ale nechci riskovat zhoršení mego stavu RS. DEKUJI ZA ODPOVĚD a Váš názor odbornika. Děkuji zuzkuk

Přidáno dne: 27.8.2016

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Dobrý deň, určite sa poraďte s lekárom. Ak užívate väčšie množstvo liekov, tak detoxikáciu NEODPORÚČAM a tiež neodporúčam doplnky stravy ako prodetox kvôli kontraindikáciam s liekami. S pozdravom, Chodelka

Přidáno dne: 29.8.2016

PetraHodnocení: 4 z 5

Po 2 týdnech se zlepšili problémy s trávením. Ale sáčky se otvírají velice těžko.

Přidáno dne: 25.8.2016

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Ďakujeme. Áno, toto už riešíme s výrobcom a verím, že to vylepšíme tak, aby to bolo jednoduchšie :)

Přidáno dne: 29.8.2016

MarekHodnocení: 4 z 5

Mam za sebou 2 tydenni kuru a muzu rict ze se cejtim lip..ale strava byla do velke miry upravena.

Přidáno dne: 21.7.2016

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Dobrý deň, ďakujeme za vašu skúsenosť. Áno, stravu skutočne treba do veľkej miery prispôsobiť detoxikačnej kúre. Obmedziť ťažké jedlá, sladkosti, biele pečivo, alkohol..pridať viac zeleniny, ovocia a hlavne piť čistú vodu.

Přidáno dne: 21.7.2016

JankaHodnocení: 5 z 5

Dobry.

Přidáno dne: 15.6.2016

MariaHodnocení: 4 z 5

Dobry den, objednala som si prodetox, chcem sa spytat ci ho mozem uzivat, ked kojim, alebo mam radsej pockat?

Přidáno dne: 6.5.2016

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Dobrý deň, s užívaním prodetoxu by som určite počkal.

Přidáno dne: 7.5.2016

HankaHodnocení: 5 z 5

Užívám 14 dní, mám dole 2kg a pravidelně chodím na WC, takže spokojenost

Přidáno dne: 17.4.2016

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Super, to nás teší :)

Přidáno dne: 22.4.2016

Hodnocení: 5 z 5

Přidáno dne: 11.4.2016

terezaHodnocení: 4 z 5

citim rozdil

Přidáno dne: 20.3.2016

MartaHodnocení: 4 z 5

Prvni dny me to dost vysusilo ale tak po tydnu citim smenu. Hlavne traveni to zlepsilo.

Přidáno dne: 9.3.2016

ErikHodnocení: 4 z 5

Máte aj iné príchute? Chcem si to kúpiť, ale nemám rád pomaranč.

Přidáno dne: 18.2.2016

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Dobrý deň, Erik. Momentálne nové príchute neplánujeme.

Přidáno dne: 18.2.2016

sarkaHodnocení: 5 z 5

Cítím se vitálněji a mám více energie. Nevýhodou je vyšší cena.

Přidáno dne: 15.2.2016

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Dobrý deň, Šárka, ďakujeme za pozitívny komentár. Prodetox obsahuje desiatky účinných látok, ktoré zvyšujú náklady na produkt. Preto to nevieme predávať za 300-400 Kč ako konkurenčné produkty, aj keby sme veľmi radi. Na druhej strane môžete využiť zľavový kupón, ktorý ste si našli v objednávke :) Ďakujeme vám!

Přidáno dne: 15.2.2016

LEONHodnocení: 1 z 5

Zboží dorazilo, začínám s detroxem od 11.1.2016....po 14 dnech se ozvu znovu...

Přidáno dne: 6.1.2016

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Super, tak sme zvedaví :)

Přidáno dne: 8.1.2016

IvaHodnocení: 5 z 5

Pomohlo.

Přidáno dne: 5.1.2016

JHodnocení: 5 z 5

Přidáno dne: 30.12.2015

JirkaHodnocení: 1 z 5

Dobrý den, moje žena trpí od dětství atopickým ekzémem, myslíte si, že může váš produkt zmírnit projevy ekzému? Největší problém je přes zimní měsíce, kdy je inverze, nedostatek slunce a čistého vzduchu.

Přidáno dne: 21.12.2015

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Dobrý deň, Jirka. Atopický ekzém je ochorenie, na ktoré má vplyv veľmi veľa vnútorných a vonkajších vplyvov a ktoré je dosť ovplyvnené aj dedičnosťou. Nemyslím si, že prodetox sám o sebe dokáže vašej žene pomôcť. Odporúčam celkovú zmenu životosprávy, predovšetkým vysadenie dráždivých potravín ako je napríklad mlieko alebo citrusové plody. Viac vám o tom povie váš doktor, ale prodetox je skôr na prečistenie tela, nie na liečbu akejkoľvek choroby. Pekný deň prajem

Přidáno dne: 22.12.2015

PetraHodnocení: 4 z 5

Dopprucuji kombinovat s ovocnymi smoothies a vodou. Pocas kúry jsem nejedla smazene jidla a dost jsem omezila i maso. Petra

Přidáno dne: 10.12.2015

martHodnocení: 4 z 5

Přidáno dne: 28.10.2015

TerezaHodnocení: 4 z 5

Dobre pro rychle vycisteni tela

Přidáno dne: 1.10.2015

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Super, tak to sme radi, že Vám prodetox pri vyčistení tela pomohol :)

Přidáno dne: 2.10.2015

Hodnocení: 5 z 5

Přidáno dne: 2.9.2015

EliškaHodnocení: 5 z 5

Přidáno dne: 25.8.2015

PetraHodnocení: 4 z 5

Přidáno dne: 11.8.2015

ZuzanaHodnocení: 4 z 5

Pomohlo.

Přidáno dne: 1.7.2015

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Super, to nás teší :)

Přidáno dne: 4.7.2015

AlenaHodnocení: 5 z 5

Objednavam podruhe :)

Přidáno dne: 6.5.2015

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

To nás teší :)

Přidáno dne: 11.5.2015

Van VU THIHodnocení: 5 z 5

Přidáno dne: 26.4.2015

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Ďakujeme :)

Přidáno dne: 11.5.2015

LuciHodnocení: 5 z 5

Dobrý den, vyloučila jsem z pití kávu s mlékem a je po problému. Velice děkuji a všem držím palce, cítím se opravdu moc dobře.

Přidáno dne: 14.4.2015

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Tak to ma skutočne úprimne teší :) Veľa dospelých je intolerantná voči laktóze, pretože im chýba enzým laktáza, ktorý štiepi mliečny cukor. Odporúčam vynechať mlieko úplne a z mliečnych výrobkov dať prednosť napr. bielym neochuteným jogurtom. Ak budete čokoľvek potrebovať, neváhajte nás kontaktovať, sme tu pre Vás. Peter

Přidáno dne: 15.4.2015

miladaHodnocení: 4 z 5

trošku mně odrazovala cena ale kolegynka výrobek chválila.. navíc mi dala 2 sáčky protože mi víc jak 3 dny kručelo v břichu (a nebylo to hladem..:) ) na druhý den se mi ulevilo, co mně přinutilo ke koupi. nyní po měsíci se cítim skutečně lehká jako pírko.. (i když na váze to nevidět). každopádně se mi o hodně zlepšilo trávení. určitě ješté dokoupím.. doufám že bude skladem. díky!! Milda

Přidáno dne: 27.3.2015

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Skladem určite bude :) Ďakujeme

Přidáno dne: 27.3.2015

MartinHodnocení: 4 z 5

Po týždni cítim fakt zmeny v trávení, ale neuveriteľne ma po ňom suší. Musím vypiť aspoň o liter vody viac za ten deň. Klady: pomáha. Zápory: treba veľa piť

Přidáno dne: 11.3.2015

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Ďakujeme za Vaše hodnotenie. Áno, máte pravdu, podobné účinky spozorovali aj ostatní zákazníci. Zvýšený prísun tekutín (najlepšie čistej vody) je pri užívaní prodetoxu dôležitým faktorom pre detoxikáciu.

Přidáno dne: 11.3.2015

Piju pravidelněHodnocení: 5 z 5

Skvělý kup – účinkuje přesně, jak se píše. Piju ho pravidelně každé ráno a pocítil jsem více energie - cítím se lehčí. Zároveň je na rozdíl od jiných detoxikačních nápojů chutný. Určitě bych ho doporučil.

Přidáno dne: 24.2.2015

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Ďakujeme za super hodnotenie :)

Přidáno dne: 26.2.2015

FungujeHodnocení: 4 z 5

Funguje to. Musela jsem si pořád připomínat, že musím více pít, jinak to bylo nepříjemné. Když jsem dost pila, fungovala to dopře. Cítím, že mám více sil. Doporučuji alespoň vyzkoušet.

Přidáno dne: 22.1.2015

Chodelka Peter, certifikovaný výživový poradce

Ano, dodržiavanie pitného režimu je pri užívaní skutočne dôležité. Ďakujeme za Vaše hodnotenie.

Přidáno dne: 22.1.2015

Podělte se o své zkušenosti s prodetoxem

Vaše pohlaví

  (1-nejhorší, 5-nejlepší)

Prodetox máte doma do 2 pracovních dnů.

Nesedl Vám produkt? Vraťte nám ho!

Slevový kupón v každé objednávce